664x bekeken sinds 29 januari 2018
3e gelijkspel voor JO11-1!

Teamblog

3e gelijkspel voor JO11-1!

3e gelijkspel voor JO11-1!Deze zaterdag moest het gebeuren tegen een fysiek sterk UD. Voor de winterstop werd hier nog overtuigend van verloren dus het beloofde een zware klus te worden voor de wit hemden. De laatste weken ging het goed en we raken steeds meer op elkaar ingespeeld, daarbij komt dat er nu misschien iets meer karakter in het team komt. We hebben nu al enkele keren laten zien dat als we hard voor elkaar werken er meer resultaat kan komen. Siem ontbrak deze dag vanwege hoge koorts en we zouden zijn fysieke kracht achterin ook missen.
Nu moesten we ook nog op gewoon gras spelen, wat tegen zo'n fysieke tegenstander absoluut in ons nadeel was.

In de 6'minuut kwamen we op een 0 - 1 achterstand doordat een corner vrij kon worden ingekopt. Alle hoge ballen en corners waren gevaarlijk, maar langzaam kwamen we beter in het spel omdat we meer aan voetballen toe kwamen. De opbouw van achteruit verliep moeizaam omdat Anton te dicht op onze keeper bleef en UD ons goed vastzette. Voetballend waren we zeker niet de mindere maar de duels werden veel door de bezoekers gewonnen. Goal! in de 12' minuut scoorde Ilse de gelijkmaker op aangeven van Sil, stand 1 - 1. We werden sterker en de jongens kregen weer meer vertrouwen. UD had het vizier ook niet helemaal op scherp staan, want de kansen die ze kregen gingen bijna allemaal ruim naast. Het was een spannende wedstrijd die op en neer golfde, en de ruststand bleef ook 1 - 1.

De tweede helft kwamen we goed uit de startblokken, Anton ging bij balbezit iets dieper spelen, en al binnen 2 minuten scoorde wederom Ilse, nu op aangeven van Teun, 2 - 1. SDC besefte dat er wat te halen viel vandaag en iedereen deed er dan ook alles aan om de overwinning binnen te slepen. Een waar gevecht ontplooide zich dan ook en er werd gestreden voor elke meter. Kansen over en weer en de meest gelukkige zou vandaag met de overwinning aan de haal gaan. In de 39' minuut kwam UD dan toch op gelijke hoogte, vanuit een scrimmage werd de bal op doel geschoten en via een polletje stuitte de bal nog net in het doel. Het was nu werken voor een resultaat. Jan worstelde zich tussen 4 grote jongens door, door de benen, vallen, opstaan en weer door de benen, maar toen werd de overmacht te groot. Maar dit tekende het SDC van vandaag. Strijd, inzet en beleving. Een verkeerde uittrap van de keeper kwam zo bij Jan in de voeten en kon doorlopen op de keeper, maar zijn schot miste kracht en precisie waardoor de eindstand 2 - 2 bleef. Wel een terechte stand overigens. We hebben genoten van een leuke pot voetbal en veel strijd. Het was voor de toeschouwer zeker aantrekkelijk en als we zo doorgaan komt de driepunter vanzelf.

Jim: goed gekeept!
Twan: rots in de branding vandaag!
Milan: gedreven en 110% inzet!
Teun: hard gewerkt en een goede assist.
Sil: een plaag voor de verdediging van UD.
Jan: onverzettelijk, en op karakter.
Ilse: Goalgetter!
Anton: een ware aanvoerder vandaag!
Siem: snel weer beter worden want we hebben je nodig.

TROTS op de inzet vandaag!!!

SDC'12 JO11-1 - UD Weerselo JO11-1 2 - 2 (1 - 1).
06' min. 0 - 1
12' min. 1 - 1 Ilse TT Boomkamp asist Sil Blokhuis
----------------------------------------------------------------------
27' min. 2 - 1 Ilse TT Boomkamp asist Teun Lammerink
39' min. 2 - 2
Auteur: Raymond aveskamp | 16 april 2018

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in